Deklaratë nga EMS APO

I referohemi sqarimit që ka dhënë APD lidhur me ngjarjen e rëndë ndodhur më datë 29.07.2023. Ndryshe nga sa pretendon APD, ajo ka cënuar dhe kufizuar aksesin e EMS APO në Zonat e Koncesionit. Siç mund të kuptohet nga fotot dhe dokumentet (të disponueshme për shkarkim më poshtë), zonat e të cilave APD pretendon se […]

Statement EMS APO

> Click here for the Albanian version With the following statement, EMS Albanian Port Operator Shpk (EMS APO) refers to a statement launched by Durrës Port Authority (DPA) regarding the serious incidents of July 29, 2023: “Contrary to the claims of DPA, the Concession Area of EMS APO has been violated and EMS APO’s access […]